Educa-opetusalan messut Messukeskuksessa 23.1

Yhdistyksemme osallistuu opetusalan valtakunnalliseen koulutustapahtumaan, Educaan 23.1. 2015 Helsingin messukeskuksessa. Messujen teemana on: ”tulevaisuus tehdään nyt”. Educa on Suomen suurin opetukseen liittyvä tapahtuma, joka on keskeinen kohtaamispaikka opettajille ja uusille ideoille. Kansalliskielten tukiyhdistys osallistuu messuihin perjantaina 23.1. kello 12:30-13:30 Tieto-lavalla. Teemana on ”Miten löysin meille läheisen naapurimaamme – Ruotsin – kielen kautta”.

Tähtiesiintyjämme ovat M.A. Numminen, muusikko, taiteilija, filosofi
a kunniatohtori (Åbo Akademi 2011 ja Helsingin yliopisto 2014) ja
Pedro Hietanen, muusikko, kapellimestari ja tuottaja .Kumpikin ovat
Kansalliskieliyhdistyksen jäseniä.

M.A. Nummien avaa tilaisuuden laulaen ja johdattaa keskustelua koulujen kielivalinnoista nostaen esille pohjoismaisen vuorovaikutuksen tärkeyden sekä yleisen kielitaidon merkityksen. Pedro Hietanen säestää. Yleisökeskustelun vetää yhteen Janne Virkkunen, Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja. Tilaisuuden juontaa Jaan Siitonen, Komin rf – www.komin.fi. Kysymyksiä taiteilijoille yleisön joukosta nostaa esille lehtori ja yhdistyksen hallituksen jäsen Sisko Harkoma.

Messuille on vapaa pääsy ja ilmoittautumisen löydät täältä:

Klikkaa tästä!
Toivomme, että mahdollisimman moni yhdistyksemme jäsen pääsee paikalle. Myös Educan muu ohjelmatarjonta on runsasta ja erittäin korkeatasoista.

Ystävällisin terveisin,
Yhdistyksen hallitus

Rolle Isotalo Kirjoittanut Rolle Isotalo