Kutsu vuosikokoukseen 26.5.2014 klo 17.00 Tieteiden Talo, Helsinki

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Kansalliskielten tukiyhdistys ry:n sääntömääräinen (9§) vuosikokous pidetään MAANANTAINA, 26 PVÄ TOUKOKUUTA alk. klo 17.00.
Paikka on Tieteiden Talo , Kirkkokatu 6, Kruununhaka,Helsinki.
Opastus ala-aulasta. Kahvitarjoilu alkaa klo 16.40.

Kokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja sekä viisijäseninen hallitus. Asiakirjat on lähetetty jäsenistölle sähköpostiliitteinä 6.5. Kokoukseen voivat osallistua vain jäsenet.

Yleisö on tervetullut seuraamaan kokousasioiden jälkeen n. klo 17.45 luovutettavaa yhdistyksen ensimmäistä Kansalliskielten edistämispalkintoa (2000 euroa). Sen saavat yhdessä nuoret äidinkieleltään suomenkieliset yliopisto-opiskelijat Jaan Siitonen ja Niia Lintala. He ovat perustaneet lukiolaisille ja abeille tarkoitetun, ruotsinkielellä keskustelukursseja järjestävän Komin ry:n (www.komin.fi) . Palkinnon luovuttamisen yhteydessä puhutaan ruotsinkielen lukio-opetuksen sisällöstä ja innostavuudesta. Keskustelua johtaa tämän toiminnan hyvin tunteva ja sitä kannustanut ruotsinkielen opettaja Sisko Harkoma Suomen ruotsinopettajat ry:sta. Yhdistyksen jäseniä ja kokoukseen kutsuttuja kehoitetaan osallistumaan keskusteluun aktiivisesti.

Tässä yhteydessä muistutetaan, että vuosikokouksessa vain ainais-tai vuosijäsenmaksun maksaneilla jäsenillä on äänioikeus.Heitä on viime vuonna ollut valitettavan vähän. Vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruudesta (5§), joka on nyt 100 euroa ainaisjäseneltä ja 10 euroa vuosijäseneltä. Kuluvan vuoden ollessa jo pitkällä voitaneen nykyisen jäsenmaksun ennen kokousta maksaneet katsoa hoitaneen v. 2014 velvoitteen, tarvittaessa mahdollisella lisäsummalla sitten täydennettynä.
Yhdistyksen pankkitili on: FI 91 1745 3000 1186 97. Maksun yhteydessä nimiviite.

Yhdistyksen jäseneksi voi jättää hakemuksen kotisivuilla www.kansalliskielet.fi

TERVETULOA VUOSIKOKOUKSEEN JA KESKUSTELEMAAN!

Hallitus

Rolle Isotalo Kirjoittanut Rolle Isotalo